Triviador România

Triviador România

4 / 5

Author:

THX Games Zrt.

Latest Version:

20170620

Publish Date:

2017-06-26

Size:

66.1 MB

Makuboards is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners

Triviador România review

TRIVIA & STRATEGIE

Triviador România este un joc unic, rapid și competitiv care oferă mai mult decât ceea ce pare. Cucerește teritorii și atacă castele în timp ce răspunzi la întrebări. Testează-ți cunoștințele și folosește-ți aptitudinile tale de strategie.

LIGI & LISTE DE RANG

Poți să te alături competiției, să intri în turniruri și să câștigi un loc în Lista de Rang al topurilor și culege recompensele!
Atinge cea mai mare Ligă cu o strategie bine aleasă! Distruge-ți dușmanii și devin-o un campion trivia!

COMUNITATE VIGUROASĂ

Crează un clan (sau alătură-te unuia), joacă și vorbește cu mii de fani trivia. Invită-ți cei mai buni prieteni la un joc amical, votează întrebările trimise de jucători, sau crează-ți propriile tale.

IMPERIUL AMUZAMENTULUI

Personalizează-ți lumea - crează-ți un avatar unic, extinde-ți satul și actualizează-ți clădirile pentru mai multe recompense și mai mult aur. Fii creativ în timp ce-ți extinzi Imperiul de Cunoaștere!

MULTIPLATFORMĂ

Joacă Triviador de pe orice aparat, de oriunde! Începe să joci pe PC și continuă-ți jocul pe Mobil sau Tabletă în timp ce ești într-o fugă, fără să-ți pierzi progresul. Triviador este definiția cross-platform-ului.

Website: romania.triviador.com
Twitter: @triviador
Facebook: www.facebook.com/triviador.romania/
Youtube: https://www.youtube.com/user/TriviadorGame

Unfortunately, professional review of the Triviador România app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below.

If you have something to say about this app and make own review - write us. We are looking for talented app critics!

Become a critic

Triviador România

4 / 5

product
Author: THX Games Zrt.
Latest Version: 20170620
Publish Date: 2017-06-26
Size: 66.1 MB